Begeleiding

Als je het boek en de cassette hebt aangeschaft, ligt het voor de hand dat je met de Tarotkaarten gaat werken. Je kan lezen en de kennis tot je nemen (de mannelijke actie) en je kan de meditaties met de kaarten en de Hebreeuwse letters gaan doen (het vrouwelijke ontvangen). Bij de meditaties is het heel belangrijk dat je bewust een moment regelt waarop je niet gestoord kan worden. Alleen in rust kan je onderbewustzijn de kaarten opnemen. Sommige kaarten kunnen ervaringen brengen die vragen oproepen. Blijf daar niet mee zitten. Je kan onder contact vragen stellen. Je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.
Toch is de kans groot dat de drukte van je leven maakt dat een echt moment van meditatie er vaak bij inschiet. Je moet het steeds uit jezelf halen om door te gaan. Daarom is het heel fijn om dit werk in een groep te doen.

In september 2024 start in Haarlem een cursus met Tarot en Meditatie. Voor praktische details zie cursus.

Cursus op afstand

Als je ver van Haarlem afwoont, kan je moeilijk aan de cursus deelnemen. Dan kan je een cursus op afstand doen. Je werkt zelf thuis met de kaarten en met regelmaat hebben we contact (via telefoon, WhatsApp of Zoom). Dit traject start met een sessie in Haarlem, waarin we kennis maken, een meditatie doen en het ritme van het contact bepalen. Alles wordt afgestemd op wat jij nodig hebt en hoe je dat in je dagelijkse leven kan integreren. Als dat nodig is, krijgt je audio-tracks met klankwerk om jouw proces te ondersteunen. Daarnaast zijn er 3 zaterdagen in een jaar waarop we met een aantal mensen uit het hele land (die ook de cursus op afstand doen) samenkomen. Hier doen we groep-meditaties en zingen we Hebeeuwse Mantra’s. Dit is erg belangrijk, want in een groep werkt alles veel sterker.

De kosten van dit traject zijn afhankelijk van het aantal keren dat we contact hebben. Reken op ± €175,- per half jaar (inclusief intake en 3 zaterdag-sessies in Haarlem). Als je deze cursus op afstand wil, kan je je onder contact aanmelden.